Actriţa Daryl Hannah şi muzicianul Neil Young s-au căsătorit

Actriţa Daryl Hannah muzicianul Neil Young s-au căsătorit într-o ceremonie organizată în ultimul weekend din august, departe de ochii presei, în California, anunţă CBSnews.

Muzicianul a programat evenimentul astfel încât să îşi spună jurămintele sub o lună plină în timp ce interpreta piesa „Harvest Moon“. Cu toate că au încercat să păstreze discreţia asupra evenimentului, presa americană scrie că la ceremonie au participat 100 de persoane între care Joni Mitchell şi Stephen Stills.

Daryl Hannah şi Neil Young au lucrat împreună în 2014 la un documentar ecologist, „Petropolis: Aerial Perspectives on the Alberta Tar Sands“ şi au condus un protest pe aceeaşi temă la Washington. Young a divorţat în acelaşi an de Pegi, cu care avea o căsnicie ce dura de 36 de ani.

Daryl Hannah, în vârstă de 57 de ani, a debutat în pelicula lui Brian de Palma „The Fury“, în 1978 şi este cel mai bine cunoscută pentru rolurile din „Blade Runner“ (1982), dar şi din rolul asasinei Elle Driver din pelicula lui Quentin Tarantino, „Kill Bill“.

Neil Young, în vârstă de 72 de ani, este un muzician canadian stabilit în California poreclit “naşul muzici Grunge” şi introdus de două ori pe Rock and Roll Hall of Fame, atât ca artist solo cât şi în calitate de membru al trupei Buffalo Springfield.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: