Joaquin Phoenix nu se lasă afectat de aşteptările mari ale fanilor pentru Joker

A interpreta un personaj extrem de popular precum Joker nu este un lucru uşor, mai ales după ce performanţele altor actori care l-au portretizat au fost intens comentate – mai ales de către fani, pe reţelele de socializare. Dacă Heath Ledger a fost aclamat pentru interpretarea din The Dark Knight, nu la fel de apreciat a fost şi Jared Leto după Suicide Squad.

Întrebat dacă este afectat de aşteptările mari ale fanilor în legătură cu rolul lui Joker, pe care îl va readuce în sălile de cinema în filmul cu acelaşi nume ce va fi regizat de Todd Phillips, Joaquin Phoenix a spus: „Este ultimul lucru la care mă gândesc. Nu-mi prea pasă ce cred oamenii. Cui îi pasă? Modul în care abordez filmele este acelaşi, nu fac diferenţe. Ceea ce mă interesează este regizorul şi impresia pe care mi-o lasă personajul”.

Potrivit GeeksWorldWide.com, scenariul lui Joker se va inspira, în mare parte, din viaţa de noapte a New York-ului, iar producţia va fi, cel mai probabil, nerecomandată minorilor. Lansarea filmului este programată pentru 4 octombrie 2019.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: