Handbal, Liga Naţională

„Sper ca la momentul primei etape să ajungem cât mai aproape de nivelul nostru maxim”

 a declarat antrenorul CSU Suceava

Handbaliştii CSU Suceava mai au o săptămână până la debutul competiţiei în Liga Naţională. Ultimele partide de pregătire le-au desfăşurat la mijlocul săptămânii trecute, la Chiajna, cu Steaua Bucureşti. În prima întâlnire, elevii lui Adrian Chiruţ şi Iulian Andrei au fost învinşi, 30 – 38, a doua întâlnire terminându-se cu o remiză, 36 – 36.

În timpul pregătirii de vară, care a cuprins turnee la Suceava, Baia Mare şi Bacău, partide care s-au desfăşurat, din fericire, fără accidentări grave pentru jucătorii noştri, antrenorii universitarilor şi-au rulat jucătorii şi cunosc deja disponibilitatea de joc a celor nou-veniţi în lot care, încet-încet, se „ung” în angrenajul echipei. Portarul Valeriu Erhan, venit de la Dunarea Calarăşi, pivotul Alexandru Ionescu de la Ştiinţa Bacău, interul dreapta Cristian Adomnicăi, revenit acasă după şapte sezoane petrecute la HC Odorhei şi Potaissa, extrema dreaptă, sârbul Radisav Koki Lakovic, şi interul dreapta, grecul Nikolas Siamata, s-au dovedit transferuri inspirate, în stare să ajute echipa suceveană să ajungă, potrivit dorinţei declarate a antrenorului Adrian Chiruţ, „mai sus” decât în campionatul trecut.

„Partidele cu Steaua ne-au ajutat să ne dăm seama de potenţialul la care ne aflăm şi ce reglaje mai avem de făcut în cele 10 zile care au mai rămas până la startul Ligii Naţionale.

Până acum am pus mare accent pe pregătirea fizică, iar de acum ne vom axa în principal pe partea tehnico-tactică. Sper ca, la momentul primei etape, să ajungem cât mai aproape de nivelul nostru maxim” a declarat acesta după amicalele de la Chiajna.

CSU Suceava debutează în Liga Naţională în faţa propriilor suporteri, pe 5 septembrie, cu un meci „de foc” în compania CSM Bucureşti.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI