Ponta va vota şi sprijini creşterea tuturor veniturilor

Preşedintele Pro România, fostul prim-ministru Victor Ponta, a declarat, marţi, la Suceava că Pro România sprijină venituri mai mari pentru toate categoriile.

El a spus că e bine că s-au mărit salariile şi că susţine şi creşterea pensiilor.

„Vrem şi vom sprijini întotdeauna pensii mai mari. Obligaţia noastră este ca fim siguri că oamenii îşi vor primi salariile şi pensiile. Că dacă le promiţi… Că ultima promisiune a fost că le dăm din 2021, dacă mai suntem noi. Cum adică? Salariile şi pensiile trebuie date”, a spus Ponta.

El a precizat că doar la Traian Băsescu şi la Liviu Dragnea a constatat astfel de abordări.

„Am auzit la Băsescu, prima dată, că el le-a mărit (pensii şi salarii n.r.) şi atunci poate să le taie şi am auzit a doua oară la Dragnea că le dă doar dacă rămâne el, dar dacă vine alt guvern, nu”, a spus Ponta.

Liderul Pro România a menţionat că specialiştii partidului vor face şi calculele şi analizele necesare ca să prezinte oamenilor adevărul.

„Vom vota şi vom sprijini ideea pentru venituri suplimentare, nu doar pentru pensii, nu doar pentru sectorul de stat. Mi-ar plăcea să văd că această diferenţă între salariile de la stat şi de la privat se remediază în viitor. Nu-i normal să lucrezi în privat şi să câştigi, la aceeaşi muncă, mult mai puţin decât la stat. E o diferenţă care ne costă pe toţi”, a spus Victor Ponta.

El a subliniat că aceste probleme trebuie dezbătute în toamna acestui an, pentru că din 2019 se intră în an electoral.

„Sunt probleme pe care vrem să le dezbatem şi să le pregătim în toamnă pentru că vine 2019, domnul Iohannis vrea să se realeagă, domnul Dragnea vrea să scape de închisoare. Atunci veţi vedea la televizor numai lucruri legate de realegerea domnului Iohannis şi de închisoarea domnului Dragnea. Nu veţi vedea ce înseamnă bună guvernare şi ceea ce am reuşit să arătăm că se poate în perioada 2012-2015”, a spus Ponta. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI