Deoarece trezoreriile vor fi închise

Numai astăzi pot fi achitate taxele de către cei care, joi şi vineri, vor depune cereri pentru paşapoarte, permise şi certificate de înmatriculare

Instituţia Prefectului judeţului Suceava informează că serviciile publice comunitare pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple şi Regim Permise şi Înmatriculare Vehicule vor avea program normal de lucru în zilele de joi, 16 august, şi vineri, 17 august 2018. Decizia aparţine conducerii Ministerului Afacerilor Interne, luându-se în calcul faptul că august este o lună de vârf din punct de vedere al cererilor de eliberare a documentelor de călătorie, permiselor de conducere şi înmatriculare vehicule. Potrivit Prefecturii, pe 15 august, de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, cele două servicii nu vor avea program de lucru cu publicul, iar unităţile de trezorerie vor fi închise de miercuri până luni, 20 august. De aceea, persoanele care intenţionează să se prezinte la ghişee joi sau vineri vor trebui să-şi achitate taxele astăzi, marţi, 14 august, la trezorerie sau online, la oficiile poştale sau la unităţile CEC Bank.

Instituţia Prefectului reaminteşte că în perioada 9-31 august la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Suceava programul de lucru cu publicul se desfăşoară în intervalul orar 8.30-18.30, de luni până vineri. Programul a fost modificat prin ordin al Prefectului Mirela Elena Adomnicăi, astfel încât să se vină în sprijinul cetăţenilor, având în vedere numărul tot mai mare de solicitări de înmatriculare şi autorizare vehicule. Decizia s-a bazat pe raţiuni ţinând de „intervalul de timp disponibil pentru programarea online, volumul de înmatriculări programate şi efectuate în perioada iunie-octombrie 2018, numărul cărţilor de identitate ale vehiculelor emise de către RAR în perioada iunie-august, cât şi de personalul încadrat”. De asemenea, s-a avut în vedere „necesitatea tratării cu prioritate a tuturor solicitărilor persoanelor fizice şi juridice de înmatriculare a vehiculelor noi, astfel încât data primei înmatriculări care se va tipări pe certificatul de înmatriculare să nu depăşească data limită de 31 august 2018”.

Programul de lucru a fost prelungit prin ordin al prefectului Mirela Elena Adomnicăi inclusiv la Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple, unde, începând cu 31 iulie şi până pe 31 august 2018, activitatea se desfăşoară între orele 8.30-18.30, de luni până vineri, şi între orele 8.00 şi 16.00, la Punctul mobil de lucru de la Rădăuţi. „S-a avut în vedere că numărul cetăţenilor care solicită paşapoarte în perioada menţionată este mai ridicat comparativ cu restul anului”, se arată în comunicatului de presă al Instituţiei Prefectului judeţului Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: