Teribilismul stranierilor continuă pe drumurile din judeţ

Dacă nu o comit ei, le oferă altora posibilitatea să o facă

Duminică seara, ceasurile indicau ora 19.00 când o patrulă mixtă din cadrul Poliţiei oraşului Salcea şi a Postului de poliţie Dumbrăveni a oprit pentru control, pe DN 29, pe raza comunei Dumbrăveni, autoturismul condus de un localnic în vârstă de 30 de ani. Doar că, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, oamenii legii au constatat că de fapt plăcuţele cu numerele de înmatriculare aplicate pe autoturism nu există în evidenţa activă, iar numărul de înmatriculare nu este eliberat niciunui autoturism. Cu ocazia verificărilor şi a interogatoriului, spun poliţiştii, şoferul maşinii a recunoscut până la urmă că autoturismul este înmatriculat în străinătate, prezentând pentru control un certificat de înmatriculare eliberat de autorităţile din Anglia şi un alt set de plăcuţe de înmatriculare ce se aflau în portbagajul vehiculului. În cauză s-a întocmit un dosar penal ce urmează a fi soluţionat procedural.

După miezul nopţii de duminică spre luni, o patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea, a oprit şi ea, pentru un control de rutină, pe DJ 178B, pe raza comunei Satu Mare, autoturismul la volanul căruia se afla un tânăr din localitate în vârstă de 20 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că şoferul posedă permis de conducere eliberat de autorităţile din Marea Britanie, care nu este însă valabil şi pe teritoriul României. Şi pe numele său a fost întocmit un dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: