Universitatea Suceava începe la Baia Mare a doua rundă a pregătirilor de vară

Handbaliştii de la CSU Suceava încep astăzi al doilea turneu de pregătire după Memorialul „Mihai Mironiuc”, desfăşurat la Suceava week-endul trecut şi adjudecat de câştigătoarea Challenge Cup 2018, Potaissa Turda.

Clasaţi pe locul 3 la finalul competiţiei de acasă, pe care au parcurs-o destul de lent şi cam fără vigoare, elevii lui Adrian Chiruţ şi Iulian Andrei au plecat la Baia Mare, unde vor încerca să-şi pună la punct nepotrivirile în joc în compania echipelor Potaissa Turda, Poli Timişoara şi Minaur Baia Mare.

Vor completa lotul Burlacu, Costea şi Poteră, aflaţi în Croaţia săptămâna trecută, la Campionatul Mondial Universitar.

După primele jocuri de pregătire din turneul sucevean, noul portar al Universităţii, Valeriu Erhan, venit de la Dunărea Călăraşi, dă încredere echipei că poarta suceveană va fi bine păzită în următorul sezon competiţional al Ligii Naţionale. Antrenorii au de asemenea încredere că ceilalţi jucători intraţi în această vară „în pâine” la CSU, interii dreapta Cristian Adomnicăi, de la Potaissa Turda, şi Nikolas Siamatas, de la Filippos Verias, din Grecia, pivotul Alexandru Ionescu şi centrul Maxim Oancea, de la CSM Bacău, şi extrema dreaptă Radisav Koki Lakovici, de la RK Gorazde din Serbia, se vor integra din ce în ce mai bine în lot până la debutul competiţional.

Prima partidă a CSU Universitatea în turneul de la Baia Mare se va desfăşura de la ora 17, cu Poli Timişoara, următoarele fiind sâmbătă, de la ora 19, cu Minaur, şi duminică, de la ora 11, cu Potaissa Turda.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: