Foresta, încă o victorie, într-un amical la Roman

> Următorul meci de pregătire, sâmbătă, pe Areni, cu CSM Paşcani

Foresta Suceava a controlat aproape de la un cap la celălalt partida amicală desfăşurată miercuri după-amiază cu CSM Roman, pe terenul acesteia. Întâlnirea s-a încheiat cu rezultatul de 1-2 şi cu regretul oaspeţilor de a fi irosit foarte multe ocazii de gol.

Contrar aspectului jocului, jucătorii din Roman au fost cei care au deschis scorul, dar, până la pauză, sucevenii au egalat, rezultatul final fiind stabilit cu un sfert de oră înainte de sfârşitul partidei.

Antrenorul principal al Forestei, Bogdan Tudorean, l-a pus la treabă miercuri şi pe Ignat, de la Aerostar Bacău, un posibil viitor jucător la Suceava.

În meciurile de pregătire ale competiţiei oficiale de Liga a III-a, în care va activa anul acesta, Foresta Suceava a înregistrat până în prezent patru victorii. Tot în această săptămână, marţi, 7 august, galben-verzii au învins cu scorul de 7-2, pe stadionul Areni, o selecţionată de juniori a Liceului cu Program Sportiv din Suceava.

Următorul meci de pregătire al sucevenilor va fi sâmbătă, de la ora 12, tot pe Areni, în compania jucătorilor de la CSM Paşcani, echipă, de asemenea, de Liga a III-a. Cu această ocazie vor fi testaţi alţi doi posibili noi membri în lotul sucevean, Eugen Celeadnic din Republica Moldova şi Andrei Mateiciuc, de la Ceahlăul Piatra Neamţ.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: