Pilotul rănit grav în accidentul de la Frătăuţii Vechi, în continuare în comă

Pilotul Sorin Bochiş, rănit grav în accidentul aviatic din Frătăuţii Vechi, este în continuare în comă, el fiind monitorizat, de mai bine de patru zile, de opt medici din cadrul Spitalului de Neurochirurgie „Nicolae Oblu”, din Iaşi, transmite corespondentul Mediafax.

Medicul Florin Grămadă, purtător de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie „Nicolae Oblu”, a declarat, ieri, că starea pilotului Sorin Bochiş este considerată în continuare gravă, prognosticul fiind unul rezervat.

„Pacientul este în staţionar, ca la început, fiind în comă. Prognosticul este rezervat în continuare. Nu se pune problema efectuării vreunei operaţii în acest moment” a declarat dr. Florin Grămadă.

Sorin Bochiş, pilotul rănit grav în accidentul aviatic din Suceava, are 53 de ani şi este din Timişoara. Acesta lucrează ca pilot în cadrul unei mari companii aeriene, dar şi în cadrul Clubului de Aviaţie Cioca din Timişoara, unde este şi pilot de acrobaţii.

Sâmbăta trecută, în timpul unui zbor de antrenament pentru „Suceava Air Show 2018”, avionul lui Sorin Bochiş s-a ciocnit de cel al unui alt pilot, Cornel Marinescu, din Snagov, judeţul Ilfov, acesta din urmă decedând în accident.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: