Rugbi, juniori

Patru tineri de la LPS Suceava, în vederile selecţionerilor pentru lotul naţional Under 17

Rugbiul sucevean demonstrează în fiecare zi că are resurse, tinerii bucovineni având clare aptitudini pentru jocul cu balonul oval. O dovadă a valorii tinerilor rugbişti suceveni a venit de curând, atunci când patru sportivi de la LPS Suceava au fost selecţionaţi, într-o primă fază, regională, pentru a face parte din lotul naţional Under 17 al României. Tătar, Solomon, Ursulescu şi Bădăluţă i-au impresionat pe antrenorii de la lot şi au şanse mari să meargă în continuare şi să facă parte din naţionala care va participa la Campionatul European de anul viitor.

„În ultima perioadă am avut generaţii de excepţie de sportivi, lucru demonstrat de rezultatele obţinute în campionatele naţionale de rugbi ale juniorilor cu LPS Suceava, dar şi de numărul mare de jucători care au evoluat în Divizia Naţională de seniori la CSM Suceava şi chiar mai departe. M-a bucurat faptul că toţi cei patru tineri cu care am fost la selecţie au fost pe placul antrenorilor de la lot. Sper ca până la final măcar o parte dintre ei să aibă şansa de a reprezenta România la Campionatul European Unde 17” a declarat prof. Dumitru Livadariu.

Pentru sezonul viitor, se pare că LPS Suceava se va înscrie în campionatul naţional de rugbi în 15, sub 19 ani.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: