Flash

Dragi cititori, ştiu din proprie experienţă că prostia există, dar nu doare. Fiţi atenţi ce tâmpenii pot să mai existe. Prima oară o publicaţie online a scris despre Viorica Dăncilă că e „tâmpită”. Se pare că nu prea s-a simţit, aşa că a dat în judecată publicaţia, iar ei au luat la rându-le măsuri. Citez din comunicatul colegilor noştri: „După episodul Priştina – Podgorica, la presiunea bunului simţ şi la sfaturile avocatului meu, Radu Sora, am decis să o dau şi eu în judecată pe Viorica Dăncilă. Asta se întâmplă în acelaşi dosar în care Viorica Dăncilă ne cere mie şi colegilor mei de la Times New Roman 100.000 de euro pentru că am spus despre ea într-un articol că este tâmpită. Ţin să precizez că nu mi-am dorit să fiu într-un asemenea conflict, ci este doar un răspuns la cererea absurdă făcută de Viorica Dăncilă. Este nu doar revoltător, ci de-a dreptul kafkian ca Viorica Dăncilă să îmi ceară 100.000 de euro pentru un articol care a stat online două zile, în timp ce ea îmi tăvăleşte imaginea şi demnitatea de român încă din 21 ianuarie 2009, în calitate de europarlamentar, şi din 29 ianuarie 2018 în calitate de prim-ministru al României” transmite Călin Petrar, redactor-şef Times New Roman, prin intermediul unui comunicat de presă. N-am înţeles de ce a amintit de Kafka. Oricum ăştia nu pricep despre ce şi cine-i vorba. În fine, toată tevatura vine după un alt episod în care actualii care au fost şi foşti încearcă să pună pumnul în gura presei. Şi mai citez ceva dintr-o sursă de ştiri: „La începutul lunii mai 2018, Irina Tănase, partenera de viaţă a liderului PSD Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă, primarul Capitalei Gabriela Firea şi miniştrii Carmen Dan şi Lia Olguţa Vasilescu au dat în judecată reprezentanţii publicaţiei online Timesnewroman, obiectul cauzei fiind acţiune în răspundere delictuală. Acestea cer 500.000 de euro, în total, daune morale. Dosarul a fost repartizat judecătorilor Tribunalului Bucureşti”. Baftă, fraţilor, în lupta cu prostia. Dar, mai grav, Dăncilă, sosia lui Dragnea, vrea să controleze tot. Citiţi:

„Se înfiinţează Consiliul naţional pentru dezvoltarea resurselor umane din administraţia publică, organism cu rol consultativ, fără personalitate juridică, cu activitate nepermanentă, denumit în continuare Consiliul, care funcţionează pe lângă Secretariatul General al Guvernului. Consiliul are rolul de a promova un cadru instituţional adecvat pentru coordonarea politicilor publice şi acţiunilor cu impact asupra resurselor umane din administraţia publică, asigurând dezvoltarea resurselor umane din administraţia publică, precum şi de a evalua atingerea obiectivelor asumate în domeniul resurselor umane de către Guvernul României” se arată în proiectul de lege depus la Senat de către Guvern. Executivul precizează în iniţiativă că instituţiile publice vor avea obligaţia de a informa Consiliul cu privire la propunerile de acte normative sau a strategiilor naţionale privind resursele umane din administraţia publică. Ce e, bă, vin alegerile de la anul, aveţi probleme cu electoratul care s-a săturat de promisiuni şi reînfiinţaţi partidul unic? Toţi să vă dea cu subsemnatul şi voi să dirijaţi banii unde vă convine? Hai sictir!

 COSMIN LEAHU

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: