Turneul „4 regiuni pentru Europa”

Suceava a învins departamentul francez Mayenne cu 1-0

> Partida s-a desfăşurat în deschiderea competiţiei

 Echipa de fotbal a Sucevei a învins, cu 1-0, echipa departamentului francez Mayenne, în meciul de debut al ediţiei din acest an a competiţiei „4 regiuni pentru Europa”, la care sunt reprezentate unităţile administrative Schwaben, Mayenne, Suceava şi Cernăuţi din Germania, Franţa România şi Ucraina.

Evenimentul constă într-o competiţie de fotbal la care participă echipe de fotbal formate din elevi din cele patru regiuni.

Turneul „4 regiuni pentru Europa” se află la a XVII-a ediţie şi se desfăşoară, anual, în câte una dintre regiunile partenere ale proiectului, reprezentând o oportunitate pentru tinerii din cele patru ţări să se cunoască mai bine.

În acest an competiţia se desfăşoară în regiunea germană Schwaben.

Cu prilejul acestui turneu, reprezentanţii politici ai regiunilor partenere poartă discuţii privind derularea de proiecte comune. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: