Sub semnul teatrului

Am dat startul celei de-a zecea ediţii MagicFest cu multe surprize atât pentru participanţi, cât şi pentru spectatori. Prima zi de festival, 1 august, a primit cu braţele deschise cele şapte trupe participante. Sosirile au fost urmate de deschiderea oficială a festivalului la Teatrul Municipal „Matei Vişniec”, care a constat într-un spectacol realizat de organizatori şi membrii trupei The Knockers Suceava. Participanţii s-au relaxat spre seară la activitatea de socializare şi cunoaştere propusă.

Pe 2 august trupele au acaparat atenţia publicului prin jocul actoricesc etalat pe aceeaşi scenă a teatrului. Spectacolele au început la ora 10 cu trupa Nobody’s Group Bacău, continuând restul zilei cu Hooleelogans Timişoara la 12, The Knockers Suceava la 13.30, The Pixies Suceava la 16 şi Unity Bucureşti la 17.50. Sabina Semenciuc, membru al trupei The Knockers, a prezentat un One Woman Show de succes de la ora 19. După o zi plină de muncă şi dedicaţie, atât participanţii, cât şi organizatorii au avut ocazia de a se distra la Open mic, o seară de Karaoke. Ziua de 3 august a constat în cunoaştere şi socializare în parcul Tătăraşi şi un Milk & Cookies Pyjama Party.

Tradiţia cu schimbul de cărţi a continuat şi în această ediţie sub numele „Meet me on the next page”. Atelierele de teatru au început din data de 4 august şi vor continua în următoarele zile până pe 8 august, când spectacolele create în aceste ateliere de teatru vor fi puse în scenă. Vă vom ţine la curent cu următoarele evenimente şi… vă aşteptăm la teatru! (Comunicat de presă)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: