Se apropie o nouă ediţie a festivalului de umor de la Vama

Cea de-a VII-a ediţie a Festivalului „Umor fără frontiere în Ţara de Sus” este programată pentru data de 25 august, cu începere de la ora 11, la Căminul Cultural Vama, ne-a informat scriitorul Ioan Mugurel Sasu.

Făgăduind să vă ţinem la curent cu alte informaţii despre festivalul de la Vama, organizat de Cenaclul literar „Nectarie” şi revista „Surâsul Bucovinei”, anticipăm că şi în acest an se vor întâlni în Ţara de Sus, în numele „umorului fără frontiere”, scriitori din partea locului şi invitaţi din mai toate colţurile ţării, se vor lansa noi cărţi şi se va desfăşura festivitatea de premiere a câştigătorilor ediţiei 2018 a concursului internaţional de literatură umoristică. (D.L.) 

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: