La Suceava, vineri, 10 august

O plimbare cu bicicletele, în sprijinul copiilor cu autism

Sucevenii pasionaţii de ciclism şi mişcare în aer liber sunt invitaţi vineri, 10 august, la o plimbare pe bicicletă, în scop caritabil. „Indiferent de vârstă, alături de familie, prieteni sau colegii de muncă, vă aşteptăm la pedalat şi nu oricum, ci pentru a dărui ore de terapie copiilor cu autism din Suceava” anunţă organizatorii.

Shopping City Suceava şi Help Autism organizează pe 10 august un tur pe bicicletă în parteneriat cu ASSIST Software (prin intermediul clubului intern de ciclism, ASSIST Biking Club), Suceava pe Bicicletă, Vee Tire şi cu susţinerea Carrefour, Decathlon, Bar Show, Bibliotecii Bucovinei „I.G. Sbiera” şi a Asociaţiei părinţilor cu copii cu nevoi speciale.

Din comunicatul organizatorilor aflăm că evenimentul de la Suceava, purtând numele „Caravana pentru normalitate”, este organizat cu ocazia turului naţional Contour 100, iniţiat de UBIS Club Bucureşti, Help Autism şi Educab. Prin acest proiect, patru biciclişti parcurg, timp de două săptămâni, 3000 km pe bicicletă, „desenând” conturul României. Turul se împarte în etape de aproximativ 150 km/zi, cu plecare de la Bucureşti, urmând ca la data de 10 august să ajungă în Suceava.

Vineri, echipa Contour 100 va fi întâmpinată în Adâncata de bicicliştii pasionaţi din Suceava şi de membri ai asociaţilor de ciclism care îi vor conduce până în parcarea Shopping City. Toţi cei care vor pedala vor primi diplome de voluntariat, devenind astfel „ambasadori” ai evenimentului. Printre altele, la standul Help Autism din parcarea Shopping City Suceava se va pregăti limonadă rece în schimbul donaţiilor pentru orele de terapie.

Ni s-a precizat că punctele de întâlnire şi de plecare sunt în parcarea Shopping City Suceava, atât pentru preluarea echipei Contour 100, cât şi pentru parada pe biciclete în sprijinul copiilor cu autism. La ora 14.40, echipa Contour 100 va părăsi Suceava pe şoseaua către Câmpulung Moldovenesc.

„Aşadar, vineri, 10 august, luaţi-vă bicicleta, echipamentul de protecţie şi alăturaţi-vă pasionaţilor de mişcare! Dacă nu aveţi bicicletă, nu-i nicio problemă, v-o punem noi la dispoziţie!” au mai transmis organizatorii. (L.D.C.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: