Dan Ioan Cuşnir:

În lipsa lui Ion Lungu, Lucian Harşovschi se dă de gol şi le prezintă sucevenilor cum ar trebui să arate trecerile de pietoni

Preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cuşnir, susţine într-un comunicat de presă că viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi, în lipsa primarului Ion Lungu, prezintă cum ar trebui să arate trecerile de pietoni în municipiu.

„Rămas «singur acasă» în perioada în care Ion Lungu este în concediu, viceprimarul Lucian Harşovschi, aflat în plin delir al promisiunilor şi minciunilor fără sfârşit şi al «ţânţarului făcut armăsar» a ajuns să promoveze selfiuri cu treceri de pietoni şi cu dungi trase pe asfalt. Lungu şi Harşovschi au ajuns să prezinte orice activitate banală şi de rutină în oraşele civilizate ca pe o mare realizare în efortul lor de a moderniza oraşul. Problema este că ei ne tot explică de 14 ani cum modernizează oraşul, dar Suceava nu arată deloc ca un oraş modern, frumos, frecventabil. Dimpotrivă, se îndreaptă spre statutul de comună”, susţine Dan Ioan Cuşnir.

Liderul sucevean al PSD consideră că ultima „ispravă” a lui Lucian Harşovschi a fost trecerea de pietoni vopsită în alb şi roşu de pe Calea Obcinilor, care este „o nouă victorie a administraţiei Lungu/Harşovschi/PNL” şi că mai era puţin şi îi dădeau şi un nume, „Trecerea de Pietoni Centenar”, pentru că, potrivit lui, nimic altceva nu au mai reuşit să facă în Anul Centenar.

„Doar că aceste treceri de pietoni sunt realizate în oraşele civilizate încă din anii 2011-2012 când am transmis primele semnale în acest sens conducerii Primăriei. Le-au trebuit 7 ani pentru a realiza prima trecere de pietoni decentă din Suceava, şi aia de model, pentru «a testa reacţia sucevenilor», conform spuselor viceprimarului rămas singur acasă. Mai mult decât atât, în România au început să apară şi în zonele rurale astfel de treceri de pietoni, presemnalizate cu covor antiderapant” susţine Cuşnir.

El subliniază că ceea ce Lucian Harşovschi şi Ion Lungu nu sunt în stare să facă pentru Suceava, alţii fac deja în sate şi comune.

„Penibilitatea lăudăroşeniei marca Harşovschi/Lungu/PNL o găsim tot pe Calea Obcinilor, înspre bulevardul George Enescu, la doar 25 de metri distanţă de aşa-zisa trecere model vopsită cu roşu, o altă trecere de pietoni la fel de utilizată ca şi prima. Aşa arată de fapt majoritatea trecerilor de pietoni din Suceava, aceasta este de fapt faţa reală a Sucevei: calitate slabă a lucrărilor care pune în pericol viaţa sucevenilor. Fără să îşi dea seama (nici nu are cum, pentru că NU locuieşte în Suceava), Harşovschi se dă de gol şi le prezintă sucevenilor cum ar trebui să arate trecerile de pietoni în comparaţie cu realitatea dureroasă şi periculoasă în acelaşi timp din Suceava” arată Dan Ioan Cuşnir.

El subliniază că Ion Lungu şi Lucian Harşovschi au demonstrat, în aceşti 14 ani „de când conduc Suceava spre statutul de comună”, că sunt incompetenţi şi că incompetenţa în administraţie nu poate duce altundeva decât la impotenţa de a le asigura sucevenilor treceri de pietoni vizibile şi sigure, impotenţa de a crea ordine şi progres.

„Noi vom continua să facem «Totul pentru Suceava» şi să demascăm nepăsarea celor care conduc Suceava de 14 ani! Doar aşa ne vom îndeplini visul de a le reda Sucevenilor Mândria şi Demnitatea!” a conchis Dan Ioan Cuşnir. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: