Atletism, Campionatul Naţional de Alergare Montană

Gabriel Bulardă, aur la juniori, şi Dorin Andrei Rusu, bronz la tineret, medaliaţii suceveni

Municipiul Câmpulung Moldovenesc a organizat etapa finală a celei de-a II-a ediţii a Campionatului Naţional de Alergare Montană şi a II-a ediţie a „Cupei Rarăul”. Traseul a fost unul deosebit de pitoresc, dar şi dificil, în zona muntelui Rarău.

Competiţia a fost aprig disputată şi a reunit la start peste 200 de concurenţi. La final, printre medaliaţi s-au regăsit şi doi sportivi suceveni, Gabriel Bularda de la CSM Dorna Vatra Dornei s-a clasat pe primul loc la juniori, iar colegul său de club Dorin Andrei Rusu s-a situat pe poziţia a III-a la tineret. Ambii atleţi sunt pregătiţi la clubul dornean de Cristian Prâsneac.

Rezultate consemnate la Campionatul Naţional de Alergare Montană şi Cupa Rarăul:

Juniori feminin

I – Alesia Hecico (LPS Baia Mare)

II – Irina Bordeianu (CSS Piatra Neamţ)

III – Loredana Vizitiu (LPS Botoşani)

Juniori masculin

I – Gabriel Bularda (CSM Vatra Dornei)

II – Adrian Carcea (Pandurii Tg.Jiu)

III – Peter Herman (CSS Mediaş)

Tineret feminin

I – Andreea Piscu (Pandurii Tg.Jiu)

II – Irina Bordeianu (Pandurii Tg.Jiu)

III – Maria Ciuvei (Pandurii Tg.Jiu)

Tineret masculin

I – Marius Dumitru (CSM Cluj-Napoca)

II – Rareş Mikloş (CSS Sighişoara)

III – Dorin Andrei Rusu (CSM Vatra Dornei)

Seniori feminin

I – Ionela Dragomir (CSM Piteşti)

II – Cristina Simion (CSA Steaua Bucureşti)

III – Ingrid Mutter (SCM Cluj-Napoca)

Seniori masculin

I – Ionuţ Zinca (CSA Steaua Bucureşti)

II – Szabolcs Gyuri (CSM Cluj-Napoca)

III – Cristian Muşoiu (CSA Steaua Bucureşti)

„Competiţia a fost un succes în opinia mea şi am dorit ca toţi cei care au participat la organizarea ei să fie mulţumiţi. La final aş dori să mulţumesc la rândul meu Federaţiei Române de Atletism, Consiliului Local, dlui primar Mihăiţă Negură, Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Suceava, echipei Salvamont, dlui Durnac Niculai, Asociaţiei «Hai în Bucovina», dlui Damian Vlad, Jandarmeriei Montane, Şcolii Post Liceale Sanitare „Ştefan cel Mare” şi nu în ultimul rând voluntarilor.

De asemenea, doresc să mulţumesc sponsorilor: ICC Prod, Micropint, Papa bun, Maghebo, Aqua Carpatica, Simer Com, SC Simba Invest SRL, SC Enoiu SRL – Maxistrans, Edelweiss, Pro Vogue, Morion Prod Ser SRL, Calcarul Group, La Baciu, Bucovina Shop, Bergenbier, Rarău Sports, SC Altfel SRL, Yulmis Foto.

Toţi voluntarii au primit tricouri, apă, sandviciuri şi, la final, o masă caldă. Toţi participanţii au primit dulciuri, apă şi, la final, de asemenea o masă caldă. Primii trei clasaţi la fiecare categorie de vârstă au fost recompensaţi cu premii în bani, obiecte, diplome, medalii şi cupe. Sper că toată lumea s-a simţit bine la acest concurs organizat la Câmpulung Moldovenesc şi vor veni cu plăcere şi anul viitor” a declarat Elena Erzilia Ţâmpău, amfitrioana competiţiei de alergare montană.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: