Foresta Suceava încearcă să alcătuiască un lot cât mai competitiv

Încet, încet, Foresta Suceava încearcă să-şi alcătuiască un lot cât mai competitiv în perspectiva noului sezon competiţional al seriei I a Ligii a III-a. După ce mai mulţi jucători de bază au plecat de la gruparea de pe „Areni”, conducerea clubului sucevean face eforturi să aducă fotbalişti pe care să se poată baza în viitor. Mai mult, dosarul finanţare al formaţiei este deja depus şi se aşteaptă punerea lui în discuţia Consiliului Local şi intrarea fondurilor la club.

Adus de curând la Foresta Suceava, fundaşul Viţelaru, pe care iubitorii fotbalului l-au putut urmări în amicalul cu Ceahlăul Piatra, a revenit în Liban. „Veteranul” nemţean a avut o înţelegere amiabilă cu clubul sucevean, care nu s-a opus plecării la „mai bine”, cum se spune.

„Am avut o înţelegere cu Viţelaru, care presupunea că dacă acesta găseşte o variantă mai bună să fie lăsat să plece, pentru că e trecut binişor de 30 de ani. Cum clubul din Liban la care a mai fost i-a oferit peste 5.000 de dolari pe lună, nu ne-am opus şi-i dorim succes.

În continuare încercăm să mai aducem jucători competitivi. Încercăm să-l transferăm pe Ignea de la Aerostar Bacău, îl vom testa pe tânărul Mateiciuc de la Ceahlăul Piatra Neamţ, un sportiv foarte talentat, şi pe fundaşul central Eugen Celeadnic din Republica Moldova.

Dosarul de finanţare este depus şi-i mulţumim domnului primar Ion Lungu că a rămas alături de fotbalul sucevean” a declarat preşedintele clubului Foresta Suceava, Andrei Ciutac.

Mâine, Foresta Suceava va disputa un amical cu CSM Roman pe terenul acesteia, cu începere de la ora 17.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI