Prefectura Suceava anunţă începerea lucrărilor de asfaltare ale unor porţiuni de drumuri

> Este vorba despre DN 17, DN 17 A, DN 17B, DN 29 A, între Adâncata şi Zvoriştea, iar pe DN 2 E la Cacica > Pe DN 17 A există o zonă de 100 de metri unde se circulă pe un singur fir

Prefectura Suceava a anunţat, vineri, că au fost reluate lucrările de execuţie de turnare de covor asfaltic şi tratamente bituminoase, dar şi de execuţie a unor marcaje rutiere pe drumuri naţionale din judeţ, după perioada în care lucrările au fost sistate din cauza ploilor şi a fenomenelor meteo periculoase.

Astfel, pe raza de activitate a Secţiei de Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc aflăm că au fost deja reluate lucrările de execuţie la covorul asfaltic pe DN17, la Mestecăniş, iar în perioada imediat următoare vor începe lucrările de execuţie „straturi bituminoase subţiri”, pe DN 17B.

Totodată, se execută lucrări la marcaje rutiere pe DN 17, de la Păltinoasa la Câmpulung, precum şi reparaţii la covorul asfaltic pe DN17A, între Palma şi Ciumârna.

Ca urmare a alunecării de teren produse din cauza precipitaţiilor abundente din ultima perioadă, pe DN 17 A a fost afectat terasamentul pe o porţiune de 100 de metri, de la kilometrul 30+900 până la kilometrul 31, circulaţia desfăşurându-se pe un fir, arată Prefectura Suceava.

Totodată, au fost reluate şi lucrările pe drumurile naţionale ce intră în aria de competenţă a Secţiei de Drumuri Naţionale Suceava, fiind începute deja lucrări de turnare tratamente pe DN 29A, începând de la limita cu judeţul Botoşani, între localităţile Zvoriştea şi Adâncata. De asemenea, se efectuează lucrări de reparaţii asfaltice pe DN2E, în zona localităţii Cacica. Vineri au început lucrările de reparaţii pe DN2, la intersecţia cu DN 17A, în zona localitaţii Ratoş. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI