Ministrul Transporturilor vorbeşte din nou despre Antrepriza de construcţii

> Aceasta ar urma să devină operaţională în scurt timp şi va lucra la finalizarea şoselei de centură a Sucevei > În luna martie a.c., ministrul transmitea acelaşi anunţ

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a anunţat, din nou, înfiinţarea Antreprizei de construcţii în cadrul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) care va avea ca primă lucrare finalizarea şoselei de centură a Sucevei. Potrivit lui, antrepriza va fi operaţională în scurt timp, anunţ pe care, de altfel, l-a mai făcut şi în luna martie.

Şova a spus joi seara la Digi 24 că Antrepriza de construcţii va prelua şantierele rezultate în urma unor rezilieri de contracte ori în urma unor abandonări a lucrărilor de către constructori.

„La Compania de Drumuri am înfiinţat şi în scurt timp va deveni operaţională o antrepriză de construcţii care să preia astfel de şantiere – ori în urma unor rezilieri, ori în urma unor abandonări a lucrărilor de către constructori. Însă primul proiect pe care cred că îl vom aborda cu această antrepriză de lucrări va fi finalizarea centurii Suceava” a declarat Şova la Digi 24.

El a menţionat că antrepriza nu va executa lucrări cu valori mai mari de 100 milioane lei, potrivit unor discuţii cu reprezentanţi ai Comisiei Europene.

Lucian Şova a făcut acelaşi anunţ la 28 martie, la Antena 3, cum că va fi înfiinţată o firmă, Antrepriza de Construcţii, care să finalizeze lucrările abandonate sau cele care se derulează cu întârzieri mari, una din astfel de lucrări fiind şoseaua de centură a Sucevei. El spunea atunci că speră ca, în decurs de o lună, să fie operaţionalizată firma Antrepriza de Construcţii, că se aveau în vedere angajările şi că spera că vor fi selectaţi specialişti. El a arătat atunci că această firmă va lucra la finalizarea şoselei de centură a Sucevei. „O facem într-o lună, o lună şi jumătate” anunţa ministrul. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI