Selecţionata Moldovei şi-a luat revanşa cu vârf şi îndesat în faţa selecţionatei Nord-Est a României

Stadionul Areni a fost gazda unui meci internaţional amical de fotbal între selecţionata Nord-Est a României şi cea a Republicii Moldova, la juniori sub 15 ani, la mijlocul acestei săptămâni. Tinerii din Republica Moldova s-au impus cu scorul de 6–0, după 1–0 la pauză, într-un meci în care au stat mult mai bine în teren, şi-au dorit mai mult victoria şi au fost mai pragmatici. În acest fel şi-au luat revanşa, după ce acum o lună au pierdut pe teren propriu, în meciul tur, cu 1–2, golul victoriei fiind reuşit de suceveanul Sebi Nechita. Pe lângă Sebi, în selecţionata României au mai fost doi jucători de la Juniorul Suceava, portarul Răzvan Zofotă şi atacantul Denis Solovăstru.

„Mă bucur c-am reuşit să aducem un meci internaţional la Suceava, chiar şi amical. După părerea mea, diferenţa finală a fost mult prea mare faţă de ce s-a întâmplat în teren şi sper ca aceşti copii să aibă ceva de învăţat din astfel de acţiuni. Pe viitor ne dorim să aducem la Suceava şi meciuri internaţionale oficiale” a declarat preşedintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

(Foto: ADRIAN POPOVICI)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI