În august

Curse din jumătate în jumătate de oră la Cetatea de Scaun şi la „Air show 2018”

> Transportul cu microbuze şi autobuze este contra cost, pe bază de bilete de călătorie, abonamentele nefiind valabile

 În luna august, în zilele de sfârşit de săptămână, Primăria Suceava pune la dispoziţie, prin intermediul societăţii Transport Public Local, la care este unic acţionar, microbuze sau autobuze pentru locuitorii municipiului, dar nu numai, care vor să ajungă la Cetatea de Scaun.

„Este luna august, una cu foarte multe evenimente în municipiul Suceava. În intervalul 3-5 august se desfăşoară Târgul meşterilor populari, iar ulterior au loc alte manifestări, inclusiv Festivalul de artă medievală” evidenţiază viceprimarul Lucian Harşovschi.

Astfel, în fiecare vineri, sâmbătă şi duminică, începând cu 12.30, din jumătate în jumătate de oră, din staţia din centrul Sucevei va fi disponibilă câte o cursă dus – întors către monumentul istoric amintit, ultima plecare de la Cetate spre oraş fiind la ora 21.

Harşovschi a ţinut să precizeze că pentru „Air show 2018”, organizat sâmbătă, 4 august, pe relaţia centru – Aeroportul „Ştefan cel Mare”, de la ora 13, vor circula, din 30 în 30 de minute, două autobuze care îi vor transporta, dus – întors, pe amatorii de spectacol aviatic.

„Dacă va fi necesar, vom face o suplimentare, în aşa fel încât sucevenii să poată să meargă la acest eveniment, care este unul destul de important” a arătat viceprimarul Lucian Harşovschi, menţionând că transportul este contra cost, abonamentele nefiind valabile, atât pentru deplasarea la Cetatea de Scaun a Sucevei, cât şi în cazul celei către Aeroportul „Ştefan cel Mare”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: