Flash

M-am intersectat prin diferite locaţii cu tot felul de persoane. Şi aşa ca tăntălăul „care este” (să nu ies din ritmul lui Eba şi Dăncilă) le-am întrebat ce înseamnă centenar. Nu pe alea din paranteză ci pe persoanele cu care m-am întâlnit. Majoritatea erau însă cam la fel. Mi-au spus că centenar este egal cu 50 de ani. Săraca limbă română şi latina dacică din care provine. Probabil toţi se gândeau mai degrabă la 50 de lei (că nu prea ai ce să faci cu ei) decât la 100 de ani. (La urma urmei nici cu 100 de lei nu prea ai cum te descurca, dacă facem comparaţia.) Dar asta e. Că mai sunt şi alte tâmpenii. Tipul care şi-a înmatriculat maşina în Suedia cu numărul „M…E PSD” şi-a luat-o urât de la autorităţile române care nici nu ştiau că suedezii sunt colegi de UE cu noi. Citez din inepţiile poliţiştilor lui Dragnea: „Astăzi, în jurul orei 06.00, un echipaj de poliţie al Brigăzii Rutiere din cadrul DGPMB, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza sectorului 3, a depistat în trafic un autoturism, înmatriculat în Suedia, condus de un bărbat, în vârstă de 45 de ani. Conducătorul auto a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere, în vederea declanşării verificărilor procedurale, pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei juridice în ceea ce priveşte regimul de înmatriculare şi circulaţie a vehiculului pe drumurile publice. În cauză a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de «conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România», faptă prev. şi ped. de art. 334, alin. (4) din Codul Penal” (Serios? Nici alea din Bulgaria nu-s valabile?). De partea cealaltă, Ambasada Suediei în România declară clar: „plăcuţele de înmatriculare personalizate, emise de Agenţia suedeză de Transport, sunt valide în toate ţările UE”. Pe cine să mai crezi? Pe ăia care încearcă să-şi acopere urmele ca mâţa sau pe ăia care încearcă să sensibilizeze populaţia cu orice preţ?

 COSMIN LEAHU

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

 1. aeromodelul_suedez says:

  Din comunicatul institutiei suedeze competente,mai jos față de ceea ce citezi dumneata,abulic sau interesat:
  “În acest caz specific, când ne-a fost adus în atenţie că numărul de înmatriculare este ofensator, am decis anularea acestuia. Decizia a fost luată pe 25 iulie, iar numărul de înmatriculare îşi încetează valabilitatea din 1 august”, precizează Agenţia suedeză a Transporturilor. (HOTNEWS)
  Dar este adevarat că cei care au protestat,daca au protestat,fata de utilizarea injuriei nu au simțul ridicolului – deci al ridicolului,nu al umorului…Pentru ca autorul „poantei” este un complexat care face deservicii mari cauzei pentru care pretinde că prestează,este la nivelul unui anume sociopat kior,unul care a lasat urme adânci,din pacate,printre cei asemenea lui…
  PSD nu are ce sa piarda din confruntarea cu modelul suedez,iaca,alterat de un diasporean fost băștinaș român,să se spele pe cap cu el,iar în ce te privește pe dumneata,oricum, nu aveam nici o îndoială că faceți parte din clubul select al *uiștilor adevărați.Înțelegând prin aceasta că știți să utilizați corect simbolurile specifice,semnele,mesajele,limbajul atât de sofisticat instaurat in România cam din anul 2005,știm noi cu ce ocazie… Ba chiar mai devreme,poate vă aduceți aminte (dacă nu erați ,cumva,confuzat specific…) cum același apostol kior, pe la alegerile din anul 2000,pe când încă nu funcționa comanda „…dragă Stolo…”,i-a zis aceluia,deci lui Stolo,ce i-a zis? Ia zis rotund,să știe lumea că începe epoca sa: „m**e,Stolojan!”
  Din aceeași grupare sofisticată mai făcea parte si răposatul procoror Bidirel,cel care a executat-o silit pe maică-sa pentru banii de pensie,și ea părea o profitoare a pesedismului matur ,ca orice pensionar, el personal povestea cu lux de amnunte despre muismele și procedurile cu care se acomodase,ca penal adevărat,prin stabilimentele prin care trecuse,pe vremea străcorupției din justiție…

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: