Atletism

Performanţe remarcabile pentru sportivii suceveni la Campionatul Naţional de seniori

Stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti a găzduit, pe parcursul acestei săptămâni, Campionatul Naţional de Atletism pentru seniori. Din chiar prima zi de întreceri, sportivii suceveni s-au făcut remarcaţi.

Aflat în primul său an la categoria tineret, Dorin Andrei Rusu de la CSM Dorna Vatra Dornei a reuşit să câştige titlul naţional la seniori în proba de 1.500 de metri. Tânărul pregătit de Cristian Prâsneac a încheiat cursa cu timpul de 3 minute, 49 de secunde şi 69 de sutimi.

Tot pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere a urcat şi Alin Firfirică în proba de aruncare a discului. Sportivul de la CSU Suceava a aruncat 63 de metri şi 20 de centimetri. Pe locul trei în aceeaşi probă s-a situat Marius Constantin Musteaţă, tot de la CSU Suceava.

Potrivit Federaţiei Române de Atletism, la competiţie s-au înscris 382 de atleţi (158 la feminin şi 224 la masculin), reprezentând 99 de cluburi. Aceasta este ultima verificare înaintea Campionatelor Europene de la Berlin, programate în perioada 7-12 august.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: