Dan Ioan Cuşnir:

Suceava este probabil singurul oraş din lumea civilizată care, deşi construit pe un deal, la fiecare ploaie se transformă într-o adevărată Veneţie

Liderul Organizaţiei Municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cuşnir, a constatat, joi, că Suceava este probabil singurul oraş din lumea civilizată care, deşi este construit pe un deal, la fiecare ploaie se transformă într-o adevărată Veneţie a Bucovinei.

El arată într-un comunicat de presă că, în urmă cu 2 ani, Lungu şi Harşovschi se „împăunau” cu „modernizarea” parcării cu plată din faţa magazinului Bucovina, iar de atunci, „la fiecare ploicică”, jumătate din parcare, cea „modernizată”, este impracticabilă, deoarece se umple cu apă până la nivelul bordurii şi, cum în Suceava de peste o lună plouă în fiecare zi, parcarea este tot timpul inundată.

Cuşnir consideră că este evident o eroare de proiectare sau de execuţie, apa neavând unde să se scurgă deoarece parcarea cu plată Bucovina este realizată în contrapantă.

„Suceava este probabil singurul oraş din lumea civilizată care, deşi este construit pe un deal, la fiecare ploaie se transformă într-o adevărată Veneţie a Bucovinei (un concept încă nefolosit de iubitorul de festivism ieftin Gheorghe Flutur). În ultimii 14 ani, Lungu şi Harşovschi au reuşit să transforme intenţia de a parca un autoturism într-un calvar. Mai ales atunci când plouă, chiar şi în parcările cu plată” consideră Cuşnir.

El subliniază că cei doi au demonstrat, în aceşti 14 ani, că sunt incompetenţi şi că incompetenţa în administraţie nu poate duce altundeva decât la impotenţa de a crea ordine şi progres.

„Să presupunem că Lungu şi Harşovschi merg la cumpărături în magazinul Bucovina. Nu prea au cum, pentru că niciunul dintre ei nu locuiesc în Suceava, Lungu locuieşte în Salcea, iar Harşovschi în Moara. Şi să presupunem că în timp ce se află în magazin începe ploaia. Oare cum ar intra în maşină, desculţi, precum domnul din imagine, care a luat nefericita decizie de a folosi parcarea cu plată amenajată de Primăria Sucevei? Dacă ar fi fost direct afectaţi de către acea baltă care se formează în fiecare zi, oare în cât timp ar fi remediat eroarea de execuţie? Deoarece nu sunt direct afectaţi, nu fac nimic pentru a elimina disconfortul creat sucevenilor, pentru că NU le pasă de suceveni!” atrage atenţia Cuşnir.

El reafirmă că Primăria Sucevei prezintă simptomele unei instituţii nefuncţionale, pentru că atunci când apar anomalii care deteriorează calitatea vieţii sucevenilor, cum este în acest caz o parcare care la fiecare „ploicică” se umple de apă, nu este în stare să reacţioneze pentru a remedia în timp util erorile şi ororile cotidiene cu care ne-am obişnuit.

„În Suceava trebuie reintroduse două noţiuni străine lui Ion Lungu, Lucian Harşovschi şi PNL-ului: Ordine şi Progres! Lungu şi locotenentul său Harşovschi ne-au demonstrat impotenţă în instaurarea Ordinii şi a Progresului pentru că nu au cum să înţeleagă ce înseamnă să faci «Totul pentru Suceava!»”, a conchis Dan Ioan Cuşnir. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: