PSD Suceava i-a răspuns lui Lucian Harşovschi:

Proiectul parcărilor de reşedinţă era votat de jumătate de an, dacă erau eliminate parcelele suprapuse peste Registrul Spaţiilor Verzi

Organizaţia Municipală PSD Suceava susţine că proiectul privind parcările de reşedinţă iniţiat de Lucian Harşovschi era adoptat de jumătate de an, dacă acesta era de acord cu amendamentul PSD, prin care să fie eliminate acele parcele care se suprapun peste Registrul Spaţiilor Verzi.

Într-un comunicat de presă semnat de preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cuşnir, se arată că de 14 ani Ion Lungu şi „locotenentul său” Lucian Harşovschi tot explică sucevenilor ce lucruri frumoase şi ce proiecte minunate implementează în Suceava, bineînţeles, toate fiind în interesul sucevenilor. Dar că, de fapt, toate aceste promisiuni şi „păcăleli PNL-iste” vor să distragă atenţia sucevenilor de la „impotenţa administrativă” pe care au demonstrat-o în ultimii 14 ani.

„În ultimii 14 ani Lungu şi Harşovschi au reuşit să transforme banala intenţie de a parca un autoturism într-un calvar. În loc să genereze noi locuri de parcare, supraetajate sau subterane, se laudă când trag o dungă de vopsea pe asfalt – denumind-o «modernizare de parcări». În mintea lui Lungu şi Harşovschi a moderniza o parcare însemnă să tragi o dungă pe asfalt. Atât îi duce capul, atât pot, atât fac!” se arată în comunicat.

 Mai mult, Dan Ioan Cuşnir susţine că Lucian Harşovschi, ca un bun discipol al lui Ion Lungu, i-a copiat acestuia toate apucăturile toxice unei administraţii eficiente, respectiv incompetenţa, minciuna şi ipocrizia.

„Incompetenţa în administraţie nu poate duce altundeva decât la impotenţă: impotenţa de a crea ordine şi progres! De un an de zile, Harşovschi minte că are un proiect de amenajare de parcări, proiect pe care PSD-ul nu vrea să îl voteze. Realitatea este că, cu hărnicia specifică celor cu idei puţine şi fixe, tot supune spre aprobare o înşiruire de parcele pe care cică vrea să le transforme în parcări, fără să aducă nicio îmbunătăţire de la o şedinţa la alta şi fără să accepte amendamentele PSD” arată Cuşnir.

Liderul social-democrat subliniază că aceste parcele ar fi putut fi inventariate şi transformate în parcări de reşedinţă de peste 6 luni, cu condiţia să fie eliminate acele parcele care se suprapun peste Registrul Spaţiilor Verzi şi a celor care, în prezent, reprezintă zona verde a municipiului.

„Doar în mintea lui Lungu şi Harşovschi poţi să te lauzi cu aceeaşi parcelă şi că face parte şi din Registrul Spaţiilor Verzi, şi că face parte şi din aşa-zisul proiect al parcărilor de reşedinţă. După cum am anunţat de fiecare dată când s-a încercat promovarea acestui proiect ilegal în forma propusă de Harşovschi, dacă PNL-ul acceptă amendamentul PSD, consilierii locali PSD vor putea vota inventarierea şi ulterior trecerea din Domeniul Public în Domeniul Privat al Primăriei şi amenajarea parcărilor” se arată în comunicat.

Cuşnir consideră că Primăria Sucevei prezintă simptomele unei instituţii nefuncţionale, pentru că departamentul responsabil cu inventarierea şi amenajarea parcărilor, sub directa supraveghere a locotenentului Lucian Harşovschi, nu este capabil să identifice acele parcele destinate parcărilor care nu se suprapun peste Registrul Spaţiilor Verzi.

„În Suceava trebuie reintroduse două noţiuni străine lui Ion Lungu, Lucian Harşovschi şi PNL-ului: Ordine şi Progres! Lungu şi Harşovschi ne-au demonstrat impotenţa în instaurarea Ordinii şi a Progresului pentru că nu au cum să înţeleagă ce înseamnă să faci «Totul pentru Suceava»!” a conchis Dan Ioan Cuşnir.

Viceprimarul Lucian Harşovschi a făcut, miercuri, un apel consilierilor PSD din Consiliul Local Suceava să voteze în favoarea inventarierii a peste 4000 de locuri de parcare de reşedinţă în municipiul Suceava, el arătând că la un an de când a fost respins prima dată, pentru că nu a avut suportul PSD, acum este momentul ca şi consilierii social-democraţi să fie alături de suceveni, votând acest proiect. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: