„Mirii de aur” de la Fălticeni

32 de cupluri care au împlinit sau urmează să împlinească 50 ani de căsătorie în acest an şi trei cupluri care au împlinit 60 de ani de căsătorie au fost sărbătorite vineri, 20 iulie, de Primăria Fălticeni împreună cu Parohia „Învierea Domnului”.

Evenimentul a început cu o slujbă de binecuvântare oficiată de preoţii Neculai Apostol de la Parohia Grădini şi preotul slujitor al catedralei, Ionuţ Suditu, naşi fiindu-le celor care sunt de jumătate de veac împreună doi tineri căsătoriţi anul acesta, Cătălin-Ştefan şi Loredana Bulaicon.

„Vă readuceţi aminte cu bucurie cât de fericiţi eraţi acum 50 de ani? Acum sunteţi şi mai împliniţi, şi mai fericiţi! Ne rugăm bunului Dumnezeu să trimită asupra dumneavoastră, asupra fiilor, nepoţilor şi strănepoţilor, binecuvântare, iar noi cei mai tineri să vă urmăm exemplul. Să vă dea Dumnezeu ani mulţi, binecuvântaţi şi vă mulţumim că aţi poposit în această sfântă biserică aducând slavă lui Dumnezeu şi mulţumire pentru binecuvântata viaţă pe care o aveţi şi pe care trebuie să o duceţi mai departe. Noi să vă urmăm exemplul, venim şi noi din urmă Şi să ne aşteptaţi când vom veni şi noi la 50 de ani de împreună vieţuire. Dumnezeu să vă binecuvânteze!” a fost mesajul pr. Ionuţ Suditu către cei sărbătoriţi.

Alături de cele 35 de cupluri au fost senatorul Ioan Stan, deputatul Alexandru Rădulescu, primarul Cătălin Coman şi viceprimarul Constantin Bulaicon.

„Este un moment emoţionant, un moment frumos şi nu putea fi mai potrivit locul în care sărbătorim acest moment decât aici, sub cupola acestei biserici. Sunteţi prima generaţie pentru care oficiem această slujbă de bucurie în noua catedrală din Fălticeni. Vreau să vă mulţumesc pentru tot ceea ce aţi făcut pentru noi, pentru comunitate. Suntem mândri de realizările dumneavoastră, de cum v-aţi crescut copiii şi de cum aveţi grijă de nepoţi şi strănepoţi” a spus primarul Cătălin Coman.

Şi deputatul Alexandru Rădulescu a felicitat cele 35 de cupluri, subliniind că acestea sunt un model pentru toată lumea.

Manifestarea, devenită deja tradiţională, a continuat cu o petrecere pentru cei aniversaţi, „mirii de aur” primind diplome, câte un premiu în bani (200 lei), câte un buchet de flori şi un pachet cu produse cosmetice. (I.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: