Lupte greco-romane

Luptătorii suceveni au cucerit două medalii la Campionatul Naţional de seniori

> Ambele de bronz, medaliile au fost aduse de Adrian Agache (77 kg) şi Teodor Chira (97 kg)

Sportivii de la CSM Suceava s-au întors cu două medalii, ambele de bronz, de la Campionatul Naţional de lupte greco-romane pentru seniori, individual, care a avut loc la Reşiţa.

Adrian Agache a ocupat locul 3 la categoria 77 kg ,în timp ce Teodor Chira a urcat pe podiumul de premiere la categoria 97 kg. Aflaţi încă la vârsta junioratului, amândoi au fost învinşi de sportivi mai bine cotaţi în acest moment în luptele greco-romane din ţară.

Aproape de o clasare pe podium au fost şi Răzvan Mihalache şi Marian Ion, care au încheiat concursul de la Reşiţa pe locul 5 la categoria 77, respectiv 97 kg.

„Suntem mulţumiţi de rezultate. Trebuie felicitaţi amândoi sportivii. Agache mai are un an de juniorat, iar Chira mai are doi. Cu toate acestea, au luat medalii la seniori, pierzând în faţa unor adversari cu numeroase participări la Naţionale şi la Cupa Mondială” a declarat antrenorul Valerică Gherasim, care se ocupă de pregătirea luptătorilor suceveni alături de Andrei Bolohan şi Daniel Ciubotaru.

Staff-ul tehnic de la CSM Suceava a ţinut să mulţumească pentru sprijin Primăriei şi Consiliului Local Suceava, firmelor Trutzi şi Helios Car, precum şi domnilor Sevi Ocu Caba, George Andronic, Andrei Popuţă, Gheorghe Baltă şi Valentin Stănuţ.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: