Handbal masculin

Echipa Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava a cucerit medalia de bronz la Campionatele Europene Universitare

Echipa Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, campioană europeană universitară anul trecut, la Antequera, în Spania, a reuşit în acest an, la Coimbra, în Portugalia, să cucerească medalia de bronz. Învinsă după un meci cu un final ciudat de către formaţia Universităţii Aix-Marseille în semifinale, gruparea pregătită de antrenorii Adrian Chiruţ şi Iulian Andrei s-a mobilizat exemplar şi a reuşit să câştige finala mică pentru locurile III-IV. Sucevenii i-au avut din nou ca adversari pe cei din echipa Universităţii din Barcelona pe care i-au învins din nou, aşa cum o făcuseră şi în faza grupelor.

Formaţia USV Suceava a început mai greu disputa din finala mică, fiind condusă la pauză cu 14-8. În repriza a doua studenţii suceveni au avut o revenire de senzaţie marcând 17 goluri, faţă de cele doar 7 ale spaniolilor. Scorul final a fost USV Suceava – Universidad de Barcelona 25-21.

USV Suceava: Cr.Tcaciuc, Bobeică – Târzioru (6), Petrea (7), Burlacu (2), Tofănel, Polocoşer (1), Olariu (1), Costea (1), Baican (6), Potera, Sandu Mihai (1).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: