O casă de avocatură va fi angajată de Consiliul Judeţean pentru a apăra interesele judeţului în proiectul de gestionare integrată a deşeurilor

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, joi, că în şedinţa de săptămâna viitoare a deliberativului judeţean va propune spre aprobare o solicitare pentru angajarea unei case de avocatură pentru proiectul de gestionare a deşeurilor de la Pojorâta.

„Din informaţiile pe care le avem şi noi de pe site-uri e o problemă legată de o hotărâre a Tribunalului Suceava unde a fost atacat transferul terenului de la Pojorâta” a spus Flutur, precizând că este pusă în discuţie hotărârea Consiliului Local Pojorâta de transfer al terenului pe care s-a construit depozitul ecologic la Consiliul Judeţean Suceava.

„Ne vom pregăti o apărare temeinică, pentru că e un proiect integrat care vizează întreg judeţul” a spus Flutur.

El a arătat că sunt argumente potrivit cărora este nevoie de pregătirea unei apărări în acest caz, mai ales că există şi o solicitare a primarilor în acest sens.

„Toţi primarii îmi cer să dăm drumul cât mai repede la acest proiect” a spus Flutur.

El a menţionat că, şi în mandatul trecut, preşedintele Cătălin Nechifor a recurs la case de avocatură când complexitatea cazului a cerut-o.

Flutur a spus că la Pojorâta lucrările sunt finalizate şi că recepţia urmează să fie efectuată când va stabili consultantul extern.

La depozitul Moara a fost identificată o fisură într-o conductă de colectare a levigatului şi acum se lucrează la înlocuire, situaţia fiind depistată înainte de recepţie, a mai spus Flutur.

În ceea ce priveşte licitaţia pentru operarea depozitului Moara, Flutur a spus că aceasta depinde de comisia de licitaţie.

Tribunalul Suceava a decis, recent, anularea hotărârii Consiliului Local Pojorâta de transfer a terenului pe care s-a construit depozitul ecologic Pojorâta. Decizia nu este definitivă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: