Dan Ioan Cuşnir (PSD):

În Suceava trebuie reintroduse două noţiuni străine lui Ion Lungu, Lucian Harşovschi şi PNL-ului: „Ordine şi Progres”!

Preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Suceava, consilierul judeţean Dan Ioan Cuşnir, a transmis, ieri, că în municipiul Suceava trebuie reintroduse două noţiuni străine primarului Ion Lungu, viceprimarului Lucian Harşovschi şi PNL, respectiv ordinea şi progresul, arătând că de 14 ani Ion Lungu tot explică sucevenilor ce lucruri frumoase şi ce proiecte minunate implementează el în Suceava, toate în interesul sucevenilor, dar în fapt toate au legătură cu interese personale ale acestuia.

„Pentru ca toată lumea să înţeleagă cât de mult îi pasă lui Ion Lungu de suceveni, transmitem fotografii cu aleile proaspăt renovate cu pavele noi, din parcul de peste drum de Primăria Sucevei. În această zonă Ion Lungu are interese personale, acceptând în mod ilegal amenajări (terase şi alei) care depăşesc 10% din suprafaţa verde a parcului. Conform Sentinţei Curţii de Apel Suceava având nr. 590/10.06.2005, definitivă şi irevocabilă, parcul de peste drum de Primăria Sucevei este «parc zonă verde de protecţie, amenajată de peste 30 de ani» şi aparţine Domeniului Public Local conform Legii 18/1991” arată Cuşnir într-un comunicat de presă.

El notează că, în conformitate cu prevederile Legii 24/2007, articolul 18 pct. 7, suprafaţa cumulată a amenajărilor provizorii plus aleile pietonale etc. nu trebuie să depăşească 10% din suprafaţa totală a spaţiului verde.

„Dar când este vorba de interesele familiei Lungu, Legea nu mai are nici o relevanţă. Spre comparaţie, va prezentăm în imediată vecinătate, în zona străzii Leca Morariu, cum arată străzile pe care se deplasează persoane cu dizabilităţi, femei cu copii mici în căruţ sau persoane în vârstă cu căruţuri pentru cumpărături.

Pentru aceste străzi nu s-au găsit resurse şi pavele pentru a fi modernizate, încă nu sunt considerate o prioritate pentru a fi renovate! Asta este Ion Lungu: pentru ai săi mumă, pentru restul sucevenilor, ciumă!” adaugă liderul social-democrat sucevean.

Dan Ioan Cuşnir, atrage atenţia că Primăria Sucevei prezintă simptomele unei instituţii nefuncţionale pentru că departamentul responsabil cu amenajarea străzilor din Primărie, sub directa supraveghere a „locotenentului Lucian Harşovschi”, îi permite lui Ion Lungu să îşi facă de cap ca şi cum Suceava ar fi o moşie de-a lui cu care face ce vrea.

„Îi permit lui Ion Lungu să prioritizeze renovarea străzilor după cum îi dictează interesele personale! În Suceava trebuiesc reintroduse două noţiuni străine lui Ion Lungu, Lucian Harşovschi şi PNL-ului: Ordine şi Progres! Lungu şi locotenentul sau Harşovschi şi-au demonstrat impotenţa în instaurarea Ordinii şi a Progresului pentru că nu au cum să înţeleagă ce înseamnă să faci «Totul pentru Suceava»!” a conchis Dan Ioan Cuşnir. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: