La Secţia de Cardiologie a SJU Suceava

CJ Suceava alocă bani pentru un nou angiograf

> Extinderea şi modernizarea acestei secţii continuă

 Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că la Spitalul Judeţean Suceava va fi achiziţionat un nou sistem de angiografie, în condiţiile în care numărul de cazuri în care este nevoie de investigaţii de acest tip este din ce în ce mai mare.

„Săptămâna viitoare, în şedinţa de CJ Suceava, unul dintre puncte va fi o rectificare pozitivă şi vom aloca 2,7 milioane de lei Spitalului Judeţean pentru angiograf, un sistem de agiografie la Secţia de Cardiologie proprie a CJ Suceava” a anunţat Gheorghe Flutur.

El a explicat că la SJU Suceava există un agent privat în acest domeniu, dar că numărul de cazuri este din ce în ce mai mare şi, din excedentul bugetar pe care îl are CJ Suceava, vor fi alocaţi bani pentru a cumpăra acest sistem de angiografie.

Preşedintele CJ a menţionat că s-a lucrat la extinderea Secţiei de Cardiologie, corpul F, etajul 7, unde se dublează numărul de paturi, de la 40 de paturi la 80 de paturi şi că terapia intensivă a Secţiei de Cardiologie va fi modernizată.

Totodată, el a anunţat că la etajul 6 vor fi create fluxuri noi, acolo urmând a fi amenajat şi spaţiul pentru angiograf. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: