Din cauza depăşirilor neregulamentare

Un nou accident în afara municipiului Fălticeni

Marţi, în jurul orei 17.10, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2, în afara municipiului Fălticeni, o şoferiţă domiciliată pe raza judeţului Iaşi „a efectuat manevra de depăşire a unui autovehicul cu număr de înmatriculare provizoriu, condus în aceeaşi direcţie de un bărbat în vârstă de 65 de ani, din judeţul Neamţ, care a efectuat un viraj spre stânga, intrând în coliziune cu acesta”, după cum se arată într-un comunicat al Biroului de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Din accident nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale dar cercetările efectuate de poliţişti în bazele de date au scos la iveală că autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului condus de bărbat era expirată de mai bine de o săptămână. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat”, dosar ce va fi soluţionat procedural.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI