Johnny Depp a ajuns la o înţelegere cu foştii săi manageri înaintea procesului în care îi acuză de fraudă

Johnny Depp a ajuns la o înţelegere cu foştii săi manageri, cărora le-a intentat anul trecut un proces pentru fraudă, solicitând daune în valoare de 25 de milioane de dolari, au anunţat reprezentanţii vedetei, potrivit Reuters. Termenii acordului sunt confidenţiali, au precizat reprezentanţii artistului. Procesul urma să înceapă în Los Angeles în august. O sursă apropiată The Management Group, compania din Los Angeles care s-a ocupat de administrarea finanţelor vedetei timp de 17 ani înainte de apariţia neînţelegerilor în 2016, a spus că firma este „mulţumită de înţelegere”.

În ianuarie 2017, Depp a intentat foştilor săi manageri un proces de 25 de milioane de dolari, la Curtea Superioară din Los Angeles, în care acuză The Management Group de fraudă, furt şi management defectuos. Compania de management l-a dat, la rândul său, în judecată pe actor, o lună mai târziu, solicitând plata a 550.000 de dolari onorarii neachitate şi despăgubiri, acuzându-l de asemenea pe Depp că este într-o situaţie financiară dezastruoasă deoarece a cheltuit milioane de dolari pe maşini, opere de artă, locuinţe, vin şi suvenire hollywoodiene.

Depp a fost declarat de prestigioasa revistă Forbes cel mai bine plătit actor în 2010, cu câştiguri de 75 de milioane de dolari, cea mai mare parte provenite de pe urma francizei „Pirates of the Caribbean”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: