Oraşul Câmpulung Moldovenesc şi LPS Suceava vor avea echipe în următorul sezon al Ligii a IV-a

 Delegaţii formaţiilor de Liga a IV-a s-au întâlnit recent cu conducerea Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) pentru a discuta despre regulamentul de desfăşurare a ediţiei de campionat 2018 – 2019. Ca o noutate, trebuie precizat că partidele de la nivelul juniorilor A1 nu vor mai avea loc ca până acum în deschiderea meciurilor echipelor de seniori, începând din sezonul viitor această competiţie urmând să se organizeze în sistem turneu. Formaţiile din eşalonul al IV-lea au însă obligaţia să susţină cel puţin o echipă de juniori de la categoriile C, D sau E, opţiunile trebuind a fi trimise către AJF până cel târziu la data de 1 august.

Ediţia de campionat 2018 – 2019 va începe în luna septembrie şi e foarte posibil ca numărul formaţiilor participante să crească de la 14 la 16 în condiţiile în care, pe lângă nou promovatele Viitorul Vereşti şi Vânătorul Dorna Candrenilor, şi-au anunţat intenţia de a înscrie echipe la acest eşalon Liceul cu Program Sportiv Suceava şi oraşul Câmpulung Moldovenesc.

La întrunire a fost prezent şi Andrei Pişta, noul preşedinte al Comisiei Judeţene de Arbitri, un tânăr de perspectivă, care face parte din lotul divizionar al Ligii a III-a. Pişta îi succede în funcţie lui Sebastian Gheorghe, care în această perioadă este foarte ocupat cu activitatea sa la cel mai înalt nivel în arbitrajul naţional şi internaţional.

„Sper ca sezonul viitor al Ligii a IV-a să fie mai bun decât precedentul şi să nu avem parte de incidente nedorite pe stadioane. De asemenea, doresc să-i mulţumesc lui Sebastian Gheorghe pentru munca depusă în cadrul Comisiei Judeţene de Arbitri şi îi doresc succes în cariera sa competiţională. De asemenea, ţin să-l asigur pe Andrei Pişta de tot sprijinul meu şi sper să facă treabă bună la conducerea CJA” a declarat Ciprian Anton, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: