La Bălcăuţi

Gheorghe Flutur a deschis Şcoala de vară pentru copiii suceveni de etnie ucraineană

> Proiectul este organizat de autorităţile regionale din Suceava şi Liov, ISJ, UUR şi Primăria Bălcăuţi

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a deschis, ieri, Şcoala de Vară pentru copiii suceveni de etnie ucraineană care a debutat la Bălcăuţi.

Şcoala de vară pentru copii de etnie ucraineană din judeţul Suceava a debutat, ieri, la Bălcăuţi, unde se desfăşoară prima ediţie a acestui proiect.

Şcoala de vară este organizată de Consiliul Judeţean Suceava, în colaborare cu Consiliul Regional Liov, Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Uniunea Ucrainenilor din România – Filiala Suceava şi Primăria Bălcăuţi.

Proiectul se adresează unui grup de 100 de copii din judeţul nostru, de etnie ucraineană, desfăşurându-se la Bălcăuţi în perioada 16-20 iulie.

Alături de cadrele didactice din judeţ, care vor susţine activitatea didactică şi de recreere a copiilor participanţi, se vor afla şi doi profesori de limba ucraineană din regiunea ucraineană Liov. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: