Un SMS pentru primarii suceveni

> PSD Suceava a trimis tuturor primarilor suceveni un SMS în care le spune că, datorită lor, vor avea pensii speciale şi că vor putea avea afaceri, dar că deputaţii PNL de Suceava au votat împotrivă > Răspunsul unui primar liberal: Nu sunt de cumpărat şi nici şantajabil! Dacă credeţi că puteţi să cumpăraţi tot poporul, vă înşelaţi

 Primarii din întreg judeţul Suceava au rămas surprinşi, miercuri, când au primit un SMS semnat PSD Suceava prin care erau înștiințați că de acum pot să aibă afaceri şi că vor primi pensii speciale ca urmare a adoptării Codului administrativ, proiect care a fost iniţiat de PSD, dar care nu a fost votat de cei din PNL.

„Dlor primari, PSD a promovat codul admin. Prin acesta primarii beneficiază de instrumente suplimentare în raport cu aparatul admin., pot desfăşura activităţi ca PFA şi vor beneficia de pensii speciale. Deputaţii PNL suceveni au votat împotriva acestei legi. PSD Suceava” este textul primit de toţi primarii din judeţ.

Mesajul a deranjat însă majoritatea primarilor PNL din judeţ, unii dintre ei răspunzând acestui SMS şi criticând atitudinea PSD.

Unul dintre primari a transmis înapoi un SMS cu următorul text: „Mă bucur că s-a întâmplat aşa. Nu sunt de cumpărat şi nici şantajabil. Dacă credeţi că puteţi să cumpăraţi tot poporul, vă înşelaţi. Iertaţi-mă, dar sunt dezamăgit. Cred că trebuie să avem grijă de cei care ne-au votat sau nu şi mai puţin de noi, aleşii. Mulţumesc pentru mesaj” a transmis celor din PSD unul dintre primarii liberali suceveni. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: