CSM Suceava ar putea trece în subordinea Primăriei

 > Ion Lungu: Şi aşa suntem unii dintre principalii finanţatori

 Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, miercuri, că a iniţiat un proiect de hotărâre de consiliu local prin care – de principiu –, municipalitatea suceveană îşi exprimă acordul de a prelua Clubul Sportiv Municipal (CSM) Suceava de la Ministerul Tineretului şi Sportului.

Primarul a spus într-o conferinţă de presă că, în urma discuţiilor pe care le-a avut cu reprezentanţi ai Guvernului pe tema descentralizării, aceştia au comunicat primarilor ca, dacă sunt interesaţi, să transmită un acord de voinţă pentru cei care doresc să preia cluburi sportive, în cazul Sucevei fiind vorba de Clubul Sportiv Municipal.

„Noi ne-am mai exprimat dorinţa prin adrese, dar de data asta vom da o hotărâre de consiliu local” a spus primarul.

El a explicat că, joi, Consiliul Local Suceava se va întruni în şedinţă extraordinară pentru a aproba o asemenea hotărâre de principiu, că doreşte ca CSM să fie transferat la municipiul Suceava.

„Şi aşa suntem unii dintre principalii finanţatori” a spus Lungu, precizând că şi baza materială a clubului lasă de dorit.

Primarul a mai declarat că ulterior se vor stabili exact condiţiile în care se transferă aceste cluburi, respectiv dacă şi cu salariile angajaţilor sau numai activele, pentru că erau încă discuţii la Guvern pe această temă, subiecte care nu erau clarificate. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: