Sute de amenzi împărţite de poliţiştii suceveni pe drumurile judeţului

> Zeci de şoferi au rămas fără permisele de conducere > În vizorul oamenilor legii au fost atât vitezomanii, cât şi conducătorii auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice

 Zeci de permise de conducere au fost reţinute de poliţiştii suceveni, la finele săptămânii trecute, pe drumurile din judeţ, iar amenzile au curs cu sutele. Asta în contextul în care oamenii legii din cadrul Serviciului Rutier Suceava şi formaţiunile rutiere din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti au derulat mai multe acţiuni pentru prevenirea accidentelor produse pe fondul vitezei excesive, ocazie cu care au fost aplicate nu mai puţin de 326 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 156.000 lei. Totodată, 34 de conducători auto au rămas fără permise, iar altor patru le-au fost retrase certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor. Locul întâi în clasamentul vitezomanilor a fost ocupat de un şofer în vârstă de 35 de ani, din oraşul Vicovu de Sus. Acesta a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliţiei în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Ştefan cel Mare din localitate, cu viteza de 107 km/h, pe un sector de drum unde limita era de 50 km/h.

La capitolul conducători auto care s-au urcat la volan aflându-se sub influenţa licorilor bahice vorbim despre verificarea cu aparatul etilotest a 300 de şoferi şi constatarea a 17 infracţiuni, după cum arată cifrele oficiale puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava. Şi aici s-au aplicat alte 112 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 58.000 lei. De asemenea, au mai fost reţinute 14 permise de conducere şi retrase cinci certificate de înmatriculare.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI