Şase „centenari” din judeţ, felicitaţi de MAI

Purtând denumirea de „O viaţă cât un Centenar”, Ministerul Afacerilor Interne desfăşoară un proiect vizând mediatizarea şi promovarea poveştilor de viaţă ale unor români născuţi în anul Marii Uniri. În total, angajaţii MAI au ajuns la nu mai puţin de 250 de persoane care au împlinit sau vor împlini pe parcursul acestui an vârsta de 100 de ani, din dorinţa de a-i cunoaşte, a le asculta poveştile şi pentru a învăţa din experienţa unui centenar trăit în România.

Astfel de valori, născute în anul 1918, există şi în judeţul nostru, iar ele au fost vizitate şi felicitate de prefectul judeţului, Mirela-Elena Adomnicăi, alături de şefii structurilor teritoriale ale MAI.

Potrivit unui comunicat de presă, evenimentele au fost organizate în perioada 20 iunie – 6 iulie, reprezentanţii autorităţilor deplasându-se în teritoriu la locuinţele persoanelor născute în Anul Centenar din localităţile Fălticeni, Preuteşti, Slatina, Grămeşti, Fântânele şi Ciocăneşti. Cei şase „centenari” au primit câte un mesaj de felicitare din partea ministrului MAI, Carmen-Daniela Dan, însoţit de un tricolor şi o insignă cu inscripţia „România 100”. Suceveni de-o vârstă cu România Mare, în faţa cărora trebuie să ne înclinăm cu onoare şi să le mulţumim pentru sacrificiile făcute şi pentru lecţiile de viaţă oferite!

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI