Craig Turner, fiul cel mare al cântăreţei Tina Turner, s-a sinucis

Craig Turner, fiul cel mare al cântăreţei Tina Turner, a fost găsit decedat în reşedinţa lui din California, iar surse ale poliţiei americane au dezvăluit că este vorba despre o sinucidere, relatează ediţia online a ziarului spaniol ABC. Autorităţile au declarat că victima, un bărbat în vârstă de 59 de ani, prezenta o rană provocată prin împuşcare, iar medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a îl salva.

Toate indiciile par să confirme ipoteza sinuciderii lui Craig Turner. Nu au fost încă dezvăluite detalii ale autopsiei. Sinuciderea sa vine într-o perioadă în care Tina Turner a fost văzută din nou în public, la Paris, unde a asistat la prezentarea de modă a casei Giorgio Armani.

Craig Turner trăia în California şi lucra ca agent imobiliar, potrivit revistei The Hollywood Reporter.

Tina Turner şi familia ei nu au dat nicio declaraţie despre cele întâmplate. Cântăreaţa l-a născut pe Craig când avea doar 18 ani, rod al relaţiei sale cu saxofonistul trupei Kings of Rhythm, Raymond Hill. Recent, Tina Turner a declarat într-un interviu că primii ani din copilăria fiului ei au fost foarte grei, deoarece băiatul a fost nevoit să asiste la abuzurile şi maltratările la care ea era supusă de soţul său, Ike, de care s-a despărţit în 1978.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: