Municipiul Suceava

Ion Lungu a verificat lucrările de asfaltare

> Am cerut constructorilor să suplimenteze forţa de muncă, pentru că vrem să asfaltăm cât mai mult în acest an, a spus edilul-şef

 Primarul Ion Lungu a verificat, joi, stadiul lucrărilor de asfaltare, atât cele de reparaţii, cât şi cele de investiţii, şi a cerut constructorilor să suplimenteze forţa de muncă, pentru că doreşte să se asfalteze cât mai mult în acest an.

Ion Lungu a inspectat la faţa locului a trei puncte de lucru, respectiv reparaţiile la bulevardul principal în cartierul Obcini, strada Curtea Domnească şi lucrările de modernizare a străzii Bogdan Vodă. El a informat presa că a constatat că se lucrează, dar că îşi doreşte o accelerarea a lucrărilor de asfaltate în municipiu.

„Am cerut constructorilor să suplimenteze forţa de muncă la toate obiectivele vizitate, însă aceştia şi-au motivat ritmul lent de desfăşurare a lucrărilor prin faptul că nu au personal suficient. Ne dorim să asfaltăm cât mai multe străzi în această vară, având un buget destul de generos pentru reparaţii şi investiţii (străzi) de 26.075.926 lei” a spus Lungu.

Primarul şi-a exprimat şi miercuri, în conferinţa săptămânală de presă, dezamăgirea în ceea ce priveşte lucrările de asfaltare din municipiu, arătând că este de datoria constructorilor să respecte contractele pentru care au licitat şi pe care le-au semnat.

El a spus că toţi sucevenii suferă din acest motiv şi că scuza constructorilor este lipsa forţei de muncă.(N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI