Posturile de medic-şef ai secţiilor şi laboratoarelor Spitalului Municipal Vatra Dornei, scoase la concurs

Posturile de medic-şef ai secţiilor şi laboratoarelor Spitalului municipal Vatra Dornei au fost scoase la concurs, candidaţii înscrişi urmând să susţină examenul în data de data de 17 iulie 2018.

Managerul Spitalului Municipal Vatra Dornei, economist Valentin Ioan Stan, a declarat, luni, că unitatea spitalicească organizează concurs pentru ocuparea funcţiilor specifice şefilor de secţii, respectiv cel de medic-şef al Secţiei de Medicină Internă, al Secţiei de Chirurgie Generală, al Secţiei de Obstetrică-Ginecologie, al Secţiei de Boli Infecţioase, al Laboratorului de Analize Medicale şi al Laboratorului de Radiologie şi Imagistică Medicală.

El a spus că perioada de 6 luni în care funcţiile respective au fost ocupate cu delegare a expirat şi, de aceea, posturile au fost scoase la concurs.

Candidaţii înscrişi la concurs vor susţine proiectul de management, o probă scrisă şi o probă clinică sau practică.

Înscrierea candidaţilor s-a efectuat până în data de 22 iunie, iar concursul va avea loc pe 17 iulie a.c..

Potrivit anunţului de organizare a concursului, pot participa medicii cu o vechime de cel puţin 5 ani în specialitatea postului, specialitate pe care o practică în mod curent. Pentru ocuparea postului de medic-şef al unei secţii, se pot prezenta candidaţii care au obţinut atestatul în managementul serviciilor de sănătate sau care depun declaraţie pe propria răspundere că îl vor obţine în maxim un an de la numirea în funcţie.

„Persoanele sancţionate în ultimii 2 ani de unităţile la care au fost angajate sau de către Colegiul Medicilor din România, precum şi cele cărora le-a încetat contractul de administraţie nu pot participa la concurs” se precizează în anunţul Spitalului Municipal Vatra Dornei. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI