Atletism

Andrei Dorin Rusu, performanţă de excepţie la Grand Prix-ul de la Bruxelles

Andrei Dorin Rusu a urcat pe podium la un puternic Grand Prix care s-a desfăşurat recent la Bruxelles, în Belgia. Sportivul antrenat de Cristian Prâsneac la CSM Dorna Vatra Dornei a încheiat pe locul 3 în cursa de 1.500 de metri, cu timpul de 3 minute, 42 de secunde şi 67 de sutimi. Cursa a fost câştigată de elveţianul Jan Hochstrasser (3:38:72), urmat de neozeelandezul Matt Manning (3:42:10).

„Dacă alergam în prima serie, fugeam un 3,40-3,41. Am alergat singur de la 800 de metri. Este o realizare foarte mare pentru mine, ţinând cont ca am fost şi accidentat”, a declarat atletul dornean. Pentru Andrei Dorin Rusu şi Cristian Prâsneac următoarea ţintă este îndeplinirea baremului pentru Campionatul European de Seniori de la Berlin.

„Anul acesta avem în plan să coborâm sub 29,45 în proba de 10.000 de metri. Sperăm să găsim o cursa întinsă în care să ne îndeplinim baremul pentru europene”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac, care a ţinut să mulţumească conducerii Primăriei Municipiului Vatra Dornei pentru deplasarea oferită sportivului în Belgia.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: