Bărbat înghiţit de apele râului Moldova

Viiturile create pe cursurile de apă din judeţul Suceava au făcut o victimă ieri, după ce pericolul inundaţiilor trecuse. Debitul crescut al râului Moldova a făcut ca o persoană să fie luată de ape într-o clipă de neatenţie, în jurul orei 13, pe raza localităţii Valea Moldovei. Martorii spun că este vorba despre un consătean care a mers pe malul apei pentru a strânge material lemnos adus de ape. Dar în momentul în care a încercat să tragă din apă o bucată mai mare de lemn, a căzut în valuri şi s-a făcut nevăzut.

Solicitaţi în ajutor, la faţa locului s-au deplasat pompierii militari suceveni cu două echipaje cu bărci de salvare şi un echipaj de scafandri. Căutările s-au desfăşurat pe parcursul mai multor ore, acţiunea fiind îngreunată de debitul crescut al apei şi de vizibilitatea mult scăzută datorată noroiului dus de valuri. Până la închiderea ediţiei, trupul bărbatului nu fusese găsit.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: