Ca urmare a averselor însoţite de descărcări electrice

Peste 14.500 de consumatori fără curent electric, zece curţi inundate şi două anexe gospodăreşti mistuite de flăcări

Ploile torenţiale şi vântul puternic din cursul zilei de joi au provocat avarii la 194 puncte de transformare, afectaţi fiind 14.563 consumatori din mai multe localităţi ale judeţului Suceava. Delgaz Grid a informat Prefectura Suceava că ieri, la ora 10, ca urmare a unor avarii produse la reţele de distribuţie a energiei electrice, din cauza fenomenelor meteorologice periculoase, parţial afectate mai erau în judeţ doar localităţile Straja şi Poiana Stampei. Astfel, înaintea amiezii, nealimentate erau 13 posturi de transformare a energiei electrice, iar 163 de consumatori nu aveau curent. Conform Delgaz Grid, la faţa locului se aflau 16 echipe de intervenţie ale companiei, acestea lucrând la cele două linii electrice parţial afectate.

Pe de altă parte, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a transmis că joi, în comuna Slatina, au fost inundate zece curţi, nouă beciuri şi două anexe gospodăreşti, iar în Muşeniţa două anexe ale unor gospodării au ars în incendii cauzate de descărcările electrice.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: