Automodelism

CSTA Suceava a făcut „ravagii” la Campionatul Naţional de automodele captive

La Bucureşti, pe pista special amenajată de pe malul lacului Băneasa, în organizarea Federaţiei Române de Modelism, s-a desfăşurat finala Campionatului Naţional de automodele captive, la care CSTA Suceava a participat cu echipe complete de juniori şi seniori.

La sfârşitul celor 2 zile de concurs, Berari Sebastian a obţinut locul I şi titlul de campion naţional la clasele CB 1 şi CB 2, iar Lazăr Marian, secondându-l pe primul clasat, a obţinut 3 locuri 2 la clasele CB 1, CB 2 şi CB 3.

În clasamentul pe echipe, la clasele CB, echipa formată din cei doi juniori de la CSTA Suceava a obţinut locul I şi titlul de campioană naţională, aceeaşi echipă obţinând şi locul al III-lea pe echipe la clasa A.

La seniori, Liviu Botuşan a obţinut locul I şi titlul de campion naţional, fiind secondat de Ioan Botuşan care a obţinut locul al II-lea la clasa CB 1.

La clasa CB 2, Ioan Botuşan a obţinut locul 2, fiind urmat de Vasile Storociuc (locul 3).

De asemenea, Ioan Botuşan a obţinut locul I la clasa CB 3.

În clasamentul pe echipe la seniori, CSTA Suceava a obţinut locul I şi titlul de campioană naţională la proba CB şi locul al III-lea la clasa A.

„Rezultatele obţinute la acest campionat confirmă buna pregătire şi interesul pe care sportivii care frecventează cercurile tehnice de la CSTA Suceava îl au faţă de sporturile tehnice. Facem cunoscut că în cadrul clubului se pot practica aeromodelismul, automodelismul, rachetomodelismul, navomodelismul şi radioamatorismul, unde tinerii îşi pot însuşi diferite abilităţi tehnice. Locaţia clubului se află pe str. Avram Iancu nr. 1 (în spatele pieţei agroalimentare). Se pot înscrie copii şi tineri începând cu vârsta de 10 ani”, a declarat instructorul Ioan Botuşan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: