Tatăl creatoarei de modă Kate Spade a murit în noaptea de dinaintea înmormântării fiicei sale

Tatăl creatoarei de modă Kate Spade a murit cu mai puţin de o zi înainte de înmormântarea fiicei sale, la 21 iunie, în oraşul său natal Kansas City, din Missouri, la vârsta de 89 de ani, informează BBC. Earl F. Brosnahan Jr. era bolnav şi a fost „devastat de moartea recentă a fiicei sale iubite”, a indicat familia Brosnahan într-o declaraţie.

Tatăl lui Kate a activat în domeniul construcţiilor. El lasă în urma sa o soţie, cinci copii şi opt nepoţi, potrivit BBC. Kate Spade a fost descoperită fără suflare de către menajera sa în apartamentul ei din New York pe 5 iunie. Creatoarea, în vârstă de 55 de ani, suferea de ani de zile de depresie şi anxietate, însă atât soţul său, cât şi tatăl acesteia au declarat că nu a existat niciun semn că ea ar fi dorit să-şi ia viaţa.

Kate Spade şi-a transformat numele într-un imperiu global de accesorii, fiind extrem de cunoscută pentru genţile pe care le-a creat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: