Liderul PNL, Ludovic Orban, la Suceava, despre moţiunea de cenzură:

Obiectivul fundamental este să dăm jos guvernul de analfabeţi funcţionali pe care l-a zămislit mintea bolnavă a lui Dragnea

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, la Suceava, că moţiunea de cenzură împotriva Guvernului PSD are şanse să fie votată, subliniind că principalul obiectiv este căderea acestui guvern, urmând ca apoi, în urma negocierilor, să se găsească o nouă formulă de guvernare.

„Obiectivul nostru fundamental este să salvăm România de acest clan, acest grup de ocupaţie, această adevărată camarilă din jurul lui Dragnea, care încearcă să pună mâna pe România. Obiectivul nostru este să dăm jos guvernul marionetă care nu face altceva decât să asculte orbeşte de ordinele lui Dragnea”, a spus Ludovic Orban.

El a arătat că ceea ce se va întâmpla după va fi rezultatul negocierilor care vor urma.

„Nu cred că are rost să vindem pielea ursului din pădure sau să punem carul înaintea boilor. Cu siguranţă, obiectivul fundamental este să dăm jos guvernul de analfabeţi funcţionali pe care l-a zămislit mintea bolnavă a lui Dragnea. Ceea ce va urma după, va fi rezultatul negocierilor”, a spus Orban.

Liderul liberal a menţionat că PNL, în momentul când a iniţiat moţiunea de cenzură, a spus că este pregătit să-şi asume răspunderea guvernării, dar doar dacă va fi posibil şi va avea capacitatea de a genera o majoritate parlamentară, iar dacă nu, se vor găsi alte soluţii.

„Acum trebuie să ne concentrăm să convingem cât mai mulţi parlamentari din coaliţia majoritară să voteze moţiunea de cenzură alături de noi pentru că altfel vor fi complicii unui dezastru care deja de profilează şi nu vor fi altceva decât un grup de susţinere a unui infractor şi un grup de complici pentru un proiect autoritar care este contra intereselor fundamentale ale României europene”, a spus liderul liberal

Orban a mai spus că atunci când cei din majoritatea PSD-ALDE au fost votaţi de cetăţeni nu au fost votaţi pentru a-l susţine pe „condamnatul penal” Dragnea.

„Au fost votaţi ca să pună în practică programul de guvernare. Ceea ce face astăzi PSD nu mai are nicio legătură cu promisiunile electorale şi nici măcar cu programul de guvernare”, a spus Orban.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: