Delegaţiile oraşelor înfrăţite cu Suceava au venit la Zilele Sucevei

> Reprezentanţii din Bethleem, Soroca, Sosnowiec şi Cernăuţi au vizitat mai multe obiective

 Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, sâmbătă, că mai multe delegaţii ale oraşelor înfrăţite cu Suceava au venit să participe la Zilele Sucevei, iar el a primit delegaţiile oraşelor înfrăţite la sediul primăriei.

Astfel, au venit delegaţia oraşului Bethleem, condusă de primarul Anton Salman, a oraşului Soroca, condusă de primarul Victor Său, precum şi cele ale oraşelor Cernăuţi şi Sosnowiec, reprezentate de viceprimari.

„După întâlnirea de la primărie, am vizitat parcul auto electric al municipalităţii, Catedrala Naşterii Domnului şi Pavilionul oraşelor înfrăţite, amenajat de primărie pe esplanada din centrul oraşului”, a spus primarul.

Zilele Sucevei s-au desfăşurat în perioada 22 – 24.06.2018, în mai multe zone din oraş.

În parcarea de la Iulius Mall Suceava au avut loc spectacole de muzică uşoară şi populară şi Târgul de Sânziene, organizat de Primăria Suceava în parteneriat cu Iulius Mall, iar în zona centrală Târgul Meşteşugarilor, în timp ce la Teatrul Municipal Matei Vişniec şi la Zona de Agrement Tătăraşi – spectacole de teatru în sală şi în aer liber.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: